KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı

Ülkenin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda, küçük ve orta ölçekli işletmelerin, ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, KOBİ’lerin rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla hazırlayacakları projelerin desteklenmesini içeren KOBİGEL – KOBİ Gelişim Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı 8 Mayıs 2018 tarihinde saat 15:00’da Odamız toplantı salonunda gerçekleştirilecektir. Katılım sağlayacak üyelerimizin 8 Mayıs 2018 saat 12:30’a kadar Odamızı arayarak kayıt yaptırmaları rica olunur.

Balıkesir Bazında Başvuru Yapabilecek İmalat Sanayi Sektörleri

• BALIKESİR 10 Gıda ürünlerinin imalatı
• BALIKESİR 16 Ağaç, ağaç ürünleri ve mantar ürünleri imalatı (mobilya hariç); saz, saman ve benzeri malzemelerden örülerek eşyaların imalatı
• BALIKESİR 23 Diğer metalik olmayan mineral ürünlerin imalatı
• BALIKESİR 20 Kimyasalların ve kimyasal ürünlerin imalatı
• BALIKESİR 28 Başka yerde sınıflandırılmamış makine ve ekipman imalatı

• BALIKESİR 21 Temel eczacılık ürünlerinin ve eczacılığa ilişkin malzemelerin imalatı
• BALIKESİR 26 Bilgisayarların, elektronik ve optik ürünlerin imalatı
• BALIKESİR 30.03 Hava taşıtları ve uzay araçları ile bunlarla ilgili makinelerin imalatı
• BALIKESİR 62 Bilgisayar programlama, danışmanlık ve ilgili faaliyetler

Kobigel – Kobi Gelişim Destek Programı hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

KAYIT YAPTIRMAK İÇİN;

İlgili Kişi : Gülşen BAHAR